Om Tigerfm / Skagen nærradio

Tiger FM / Skagen Nærradio er Danmarks nordligste radiostation. Den blev helt historisk startet op den 20. juni 1987, hvilket gør den til en af danmarks ældste uafhængige lokalradioer.

Musik genrene strækker sig fra det mere generelle, mainstream over musikønsker (mere end 50 % af sendefladen) - til specialprogrammer som omhandler harmonikamusik, svensk top, - til død og ødelæggelse i Hardbox' heavy metal univers.

Financering / medarbejdere

Radioen klarer sig til dagen og vejen vha. reklamesalg - og her har vi uden tvivl nogle af landets mest favorable priser - og med støtte fra Venneforeningen, hvis formål er at yde support til stationen, og det gør de fantastisk godt. Der er naturlig altid brug for flere medlemmer.

Radioen får pt. hjælp fra en god del rigtig flittige medarbejdere, som gør sit til at en radiostation af denne størrelse kan begå sig i en kold og ukompromisløs verden og forhåbentlig gøre en masse lyttere glade for at de kan lytte med.

Selvfølgelig er der altid plads til flere medarbejder. Så kunne du tænke dig at hjælpe til er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på radioen.

Skagen Nærradio Tiger FM vil gerne takke alle, som har tegnet medlemsskab hos støtteforeningen Skagen Næradios Venner.

Pengene fra medlemsskaber går udelukkende til radioens drift, og er en vigtig del af den. Hvert medlemsskab får hjulene til at rulle og får regningerne betalt, så Skagen stadig har en lokalradio.

Der er ikke betalte medarbejdere på radioen.

Hvordan lytter man

Du har muligheden for at lytte med online her på siden.

Kontakt

Kontor: 98 45 00 55
Ønskeline: 98 45 02 08
Fax: 98 45 01 67
email:musik@tigerfm.dk