3D print service – 3D print projekt, Danmark

Hos 3D actions er vi helt utroligt stolte af vores 3D print service her i Danmark og Odense. Med vores teknologi er et 3D print projekt lige til gå i gang med. Derfor har du, som en del af vores service også mulighed for at benytte vores helt fantastiske online 3d printing service online. 

 

Med vores 3D online print service, kan de let og enkelt bestille dit næste 3D print projekt ved at uploade din 3D model, direkte fra din PC, Mac, iPhone eller Android telefon. Hvem ved – vi har ikke selv testet, men det virker sikkert også med Windows Phone. Og du kan bestille din 3D print service og dit 3D print projekt med eller uden 3D fil eller 3D model. Vi kan dog kun give dig en pris on demand, hvis du uploader en fil i vores 3D prisberegner. Har du ikke en 3D print fil, vil vi bestræbe på at kontakte dig i løbet af ganske få hverdage med en pris. 

 

Alle tilbud fra 3D Actions er naturligvis fuldstændigt uforpligtende!

 

Prøv 3D print service til dit 3D print projekt lige her og nu!

 

Det er således, at vores gode programmører har lavet vores online 3D printservice for at tilsikre at du altid kan få en pris med det samme, når du uploader din model. Dog skal vi bede dig om at huske på at være tålmodig ved upload af meget store filer. For meget store filer kræver ikke bare mere kapacitet på vores server – der er også mange flere nuller og ettaller der skal beregnes, hvorfor hele processen tager længere tid.

Du kan selvfølgeligt også vælge at sende din 3D print fil med gode gamle email. Du skal dog være opmærksom på hvilken limit din mailudbyder har sat på din konto. For at sende store filer til et 3D print projekt, kan man med fordel benytte sig af services som Google Drive eller Yousendit. 

 

Og hus, inden at du opgiver håbet for dit 3D print projekt, så kan du også bare vælge at sende en mail uden vedhæftning eller gribe knoglen og ringe til os. Vi elsker at tale med nye kunder og vi er meget gerne behjælpelige med at svare på alle dine 3D print spørgsmål. Hvis du altså har et 3D print spørgsmål eller måske bare har brug for et godt 3D print råd.

 

Er du en den situation, at du ikke har en 3D model allerde,  eller skalhave foretaget rettelser til din eksisterende 3D mode -l  kan vi gså hjælpe dig.

 

Et 3d print tilbud fra os – er selvfølgeligt altid uforpligtende og vi passer altid din personlige data!

 

Bare fordi at vi har i Danmark, betyder det ikke at vi ikke også har et stort og meget bredt international netværk. For det har vi. Vi er ikke bare en 3D print virksomhed med mange års erfaring – vi er også en del at et internationalt 3D print netværk. Vi har derfor adgang til industrielle 3D printservices samt 3D print services til meget små jobs, som miniatures, actionfigurer eller en buste af farmor. Dine kæledyr kan vi selvfølgeligt også 3D printe – du sender bare et billede af kat eller hund, så modtager du et tilbud fra os

Send a Message