Så meget bedre spiller du med en god mus

Hvis du virkeligt går op i gaming, vil du gå langt for at få en fordel over dine modstandere. Du optimerer din teknik og dit kendskab til spillet, lurer dine modstanderes taktikker og træner hårdt. Hvis du virkeligt vil præstere optimalt i dit spil, kræver det også at du har en gamer mus af god kvalitet. Her er tre grunde til, at en god gamer mus er essentiel, hvis du vil være en konkurrencedygtig gamer.

En gamer mus giver højere sensitivitet

En gamer mus har en højere sensitivitet end en ganske almindelig mus. Det betyder, at du med mindre bevægelser kan få musemarkøren til at bevæge sig længere. Dette kan være en kæmpe fordel i mange forskellige genrer af spil. I skydespil gør det, at du hurtigt kan orientere dig i et rum og dreje dig skarpt for at skyde en modstander, der står i hjørnet af dit synsfelt. I moba-spil som League of Legends kan det øge din mulighed for hurtigt at orientere dig på skærmbilledet og på kortet.

Bedre komfort og færre skader

Hvis du er en seriøs gamer, bruger du nok mange timer på at spille hver dag. Derfor er det vigtigt at finde en mus, der er meget komfortabel for dig. Det er klart det mest behagelige, og det mindsker risikoen for at få skader i forbindelse med brug af din mus. Du kan ikke bekæmpe dine modstandere, hvis du har en museskade.

Derfor: find gamer mus, der ligger behageligt i din hånd. Du kan med fordel gå i din lokale hardwarebutik og prøve at holde på en mus, du har i tankerne. Hvis den føles komfortabel og ligger godt i din hånd, kan det være en god investering. Hvis den ligger dårligt i din hånd, bør du måske overveje en anden gamer mus.

Når komforten er i top, og din mus føles som en naturlig forlængelse af din hånd, er du i bedst mulig kontrol over dine handlinger i dit spil. Derfor kan en komfortabel mus betyde, at du spiller bedre og vinder meget mere.

En god gamer mus holder i mange år

Når man skal købe en mus, kan det være fristende at gå efter en billig model af et ukendt mærke. Dette er dog ikke nødvendigvis billigere i længden. Hvis en mus bliver brugt mange timer hver dag, giver det en ret stor belastning på dens knapper. Derfor kræver det et ret solidt design og nogle meget gode materialer at producere en mus, der ikke går i stykker efter få år. En billig mus vil typisk ikke holde mere end et par år, mens en gamer mus af god kvalitet vil holde i mange år efter, du har købt den. Der er derfor ikke nødvendigvis nogen penge at spare ved at gå efter en billig mus. Samtidig spiller du bedre, hvis du arbejder med udstyr, dine hænder er vant til at bruge. Hvis du hele tiden skal vænne dig til en ny mus, kan det gå ud over din præstation i spillet.

Send a Message