Arranger den perfekte gameraften for vennerne

Skal du have vennerne forbi til en gameraften? Det bliver både hyggeligt og afslappet, men der er alligevel et par ting, som skal være forberedt. Når først der er styr på detaljerne, er I klar til en perfekt aften fyldt med latter og masser af sjov.

Vælg spillene sammen

Først skal I vide, hvilken slags gameraften, I gerne vil have. Skal det være et lan, hvor I sidder med hver jeres computer, eller vil I sidde foran fjernsynet med en konsol, hvor I enten kan sende controlleren på skift eller spille sammen?

Uanset hvad, er det en god idé at vide, hvilke spil, I vil spille. Er humøret til en god gammeldags platform, eller er der et horrorspil, der venter på jer? Hvis I har hele natten, kan I selvfølgelig lave en liste med alt det, som I gerne vil nå. Det skal nok blive sjovt!

Gør klar til komfort

Dernæst skal du være sikker på, at du har alt det, der skal bruges til dine gæster. Hvis de medbringer deres egne computere, er der så nok siddepladser og bordplads til alle? Ellers kan det være en god idé at spørge, om nogle af dem har stole eller borde som er nemme at tage med.

Hvis I skal sidde ved fjernsynet, er der så nok plads til alle i sofaen, eller skal nogle sidde på gulvet? Den oplevelse kan gøres mere behagelig med en foldemadras, så alle kan sidde blødt, uanset om de sidder i sofaen eller ej.

Hav rigeligt med snacks

Det kan godt være, at gaming ikke kræver meget fysisk aktivitet, men det betyder ikke, at I ikke har brug for en masse snacks. Især hvis I planlægger at spille hele natten lang; I skulle nødig gå sukkerkolde. Derfor er det vigtigt at have en masse lækre snacks klar.

Her får du som vært noget kreativ frihed; om I skal have chips og slik eller grøntsager med hummus er helt op til dig. Men spiller I på en konsol med dine controllers, kan det være en god idé at vælge snacks, som ikke giver fedtede fingre, medmindre din controller allerede er lidt snavset, og at du ikke har noget imod det.

En sjov aften for alle

En aften med gaming med vennerne er altid en god idé. Det er lige meget om det er på grund af udgivelsen af et nyt spil, eller bare fordi I har lyst; det skal nok være sjovt uanset hvad.

Gaming vil styrke jeres forhold som venner, fordi det kræver både samarbejde, viljestyrke og skarpe øjne. Konkurrer med hinanden, arbejd sammen, prøv et par nye spil, og se, hvor det tager jer hen. Der er eventyr, som venter på jer!

 

Send a Message