Hvad er Italiens bedste seværdigheder?

Jeg kan klart anbefale Norditaliens skønneste område Gardasøen, hvor i kan tage på forskellige ture og opleve en hel masse seværdigheder. Men du tænker måske, ”hvad skal man se ved Gardasøen?”

 

Jeg har svaret i nedenstående guide! Luk øjnene (når du altså har læst guiden) og drøm dig til den mest smukke og naturrige rejse, du aldrig vil glemme.

 

Guide til seværdigheder

 

Milano – Ja, her kan du opleve ikke bare modens by, men byen byder også på meget mere end mode og er Italiens næststørste by. Byen bærer præg af modernitet, historie og kultur. Du kan gå til det meste, og derfor er det også muligt hvis du bor i byen, at tage en dag til og fra Gardasøen. Hvis du skal til Centrum, så tag ind til pladsen som bærer præg af historie Piazza del Duomo. Du må ikke misse denne seværdighed og den er klart et besøg værd. Du kan også opleve nogle af mange smukke kirker og den fjerdestørste i verden. Her er der også en udsigt over hele Milano.  Domkirken Duomo di Milano er smuk både inde og udenpå.

 

I kan også opleve operaen i Verona, men i skal skynde jer, for at få billetter, da  billetterne bliver udsolgt måneder i forvejen. Husk også at tage det pæne tøj på, det er måske her du kan have noget af det tøj, du ikke går med hverdagen. I kan også besøge kirken Santa Maria delle Grazie. Hvis i skal til Gardasøen så tager det ca. halvanden til tre timer, alt efter trafik og hvor i bor henne. Men er sagtens noget man kan planlægge at gøre op en enkelt dag.

 

I kan også tage turen til Venedig hvor der findes mange smukke og spændende seværdigheder i byen. Her er der også mulighed for at se byen og sejle igennem hovedfærdselsåren Canal Grande til Markuspladsen.

 

Markuspladsen byder på arkitektonisk mesterværk. Her er der også mulighed for at slappe af og bestille kaffe. Måske en dyrere af slagsen, men en god oplevelse.

 

Der er meget mere man kan opleve, og der er meget at læse om de smukke seværdigheder nær Gardasøen på Google og Tripadvisor. Her kan du forberede dig inden turen og skrive ned, hvad i godt kunne tænke jer og hvilke forventninger i har til turen. I kan også planlægge ifht. hvis I har jeres børn med, hvilke oplevelser der er for dem.

 

Så selvom Gardasøen er perfekt til en badeferie med restaurantbesøg om aftenen, snyder I jer selv, hvis I ikke også tager en tur ud for at opleve noget – enten i området omkring selve søen eller i en af de større byer, der ligger i nærheden af Gardasøen.

 

 

Send a Message